Min første syede bodystocking

Jeg har syet min første bodystocking, og jeg er vældig godt tilfreds. Det var slet ikke så svært, som jeg havde gjort det til oppe i hovedet. Jeg ved dog ikke hvordan den sidder, da den er syet til en gave, og er for lille til Asger. Så jeg tror, jeg må sy en større til Asger.
Jeg er blevet i tvivl om stoffet er for julet, selvom det jo egentlig er motiver fra sangen “I en skov en hytte lå”. Så længe den er god at have på, tror jeg den lille pige, der skal have den på er ligeglad.
Den skal gives sammen med et par små stribede bukser, som jeg også har syet. Det kan fint bruges som et sæt, men selvfølgelig også hver for sig – det giver mest mening med babytøj.
Mønsteret er fra Ottobre 6/2012

This article has 5 comments

  1. Pingback: Stribet bodystocking |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *