Mit strikketøj – og et lille råb om hjælp
strikketøj

Jeg er begyndt på en sweater til Magne, og det går rimelig hurtigt fremad. Forleden dag da jeg ville strikke videre på den kunne jeg ikke finde min opskrift, og da havde rendt forvirret rundt i noget tid, spurgte jeg manden om han havde set den, hvortil han svarede: “Den har Magne da smidt ud”. Han troede jeg havde givet den til Magne, så han kunne smide den ud. Men jeg anede slet ikke at Magne havde haft fat i den. Problemet er, at den er kopieret fra et blad jeg har lånt på biblioteket engang. Jeg husker ikke år eller nr., men mener det var Strikkemagasinet. På forsiden er der et billede af en lille dreng i en karrygul rillet sweater, det er den opskrift jeg skal bruge. Måske nogle af jer kan hjælpe mig med år og nummer, for så kan jeg bestille magasinet hjem igen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *