Nattøj til en lille stjerne
Nattøj med stjerner

Magne er ret vild med stjerner, så da jeg så dette stof i en restbunke i Stof2000 slog jeg straks til. Pga. motivet og farverne, synes jeg det var oplagt at bruge som nattøj. Det er dejligt blødt og tyndt, og jeg har syet det uden for mange detaljer, så det er rart at sove i. Det er lidt stort stadig, selvom jeg har syet det i str. 92 som Magne ellers bruger, er det blevet alt for stort. Magne var helt vild med det så snart han så det, og gik stolt rundt med det inden sengetid, og sagde: “det mor syet til dig”. 
Selvom det er lidt stort, sidder det rigtig godt på Magne, så tror snart jeg må sy et sæt mere, for Magne mangler virkelig nattøj.

Natbukser med stjerner
Natbukser med stjerner
Natbluse med stjerner
Jeg ønsker mig meget en overlocker, så den indvendige finish kan blive lidt lækrere
Magne prøver at smile med stjernenattøj på
Magnes ansigt da jeg bad ham om at smile til kameraet

This article has 10 comments

 1. Linsens Reply

  Hvor er det fint, jeg elsker også stjerner!
  Anker har en hel stak heldragter i str. 92, men når han vokser ud af dem skal jeg helt sikkert også til at sy nattøj selv!
  Har allerede hamstret jersey til det!
  Hvilke mønster bruger du til nattøj?

  • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

   Heldragter har jeg også holdt mig fra at sy, men det todelte nattøj er jo nemt. Jeg har brugt “Børnetøj 0-3 år” af Hanne Meedom – som jeg stort set altid bruger, overdelen er bare en t-shirt, og bukserne er en smal buksemodel.

 2. Line / Kahr Kreation Reply

  Hvor er det et fint sæt. Det kan jeg godt forstå at han er glad for 🙂
  Jeg vil også lave todelt nattøj snart. Jeg er dog lidt betænkelig om det går når de stadig bruger ble. Bliver det så holdt godt nok på plads? Hvad er din erfaring?
  Kh Line

  • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

   Tak 🙂 Vi bruger både natdragte og todelt nattøj til Magne, fordi det er det vi har, men vil gerne primært bruge det todelte nu. Jeg synes det fungerer fint, vi har ikke haft flere uheld end vi har haft med heldragtene. Ellers kan de beholde underbukserne på, hvis de bruger det. Magne sover nu kun i nattøj uden noget under, fordi han er sådan en varm dreng.

 3. Pingback: Et sæt nattøj mere |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *