Nu venter vi bare…
Nu er der kun en uge til min termin, og vi er efterhånden ved at være klar til lillebrors ankomst. Både mentalt og praktisk. Så nu skal vi bare vente.
IMG_2949
For et par uger siden satte vi sengen op inde i vores soveværelse, det er bare en tremmeseng hvor den ene side er taget af, men tanken er at jeg nemt kan skubbe lillebror derover efter natamningerne. Vores seng er nemlig ikke så bred, så jeg håber at denne løsning kan give lidt mere plads. Magne hjalp far med at samle sengen, og synes det var sjovt at man kunne hoppe fra den ene seng til den anden. Lige indtil (onde) mor sagde, at han skulle huske at sengen var til Lillebror, og at Magne stadig skulle sove i sin egen seng inde på værelset. Det resulterede i at Magne resolut sagde: “Mor har IKKE baby i maven!”. Da jeg spurgte om han ville have et kram og trøstes af mor, sprang han i stedet i armene på sin far og sagde at mor var dum. Vi bliver tit spurgt om Magne glæder sig til at blive storebror. Og hvorfor skulle han egentlig det? Jeg er helt sikker på at han nok skal blive rigtig glad for at have en bror, men jeg har ingen forventning om kærlighed ved første blik fra hans side. Når det er sagt, så synes jeg nu det virker som om han er begyndt at glæde sig lidt – og i hvert fald ved at blive ret utålmodig! Og det er svært hvad man skal sige til ham, for i hans verden kan der være lang tid til, men måske kan det også være i morgen.
IMG_2936

Når der kun er to år i mellem drengene, betyder det også at vi kommer til at have to blebørn samtidig. Men også at puslepladsen allerede er klar og installeret. Vi har været nødt til at have puslepladsen inde på Magnes værelse, og jeg er lidt spændt på om det kommer til at fungere – særligt hvis den lille ofte skal have skiftet ble om natten (det skulle Magne). Men indtil videre har vi bibeholdt pladsen her, vi dog købt en ekstra kommode til Lillebrors tøj og sat lidt “kasser” på væggen til cremer, sutter, termometer m.m., så der er god plads til stofbleer, klude og bleer i to størrelser. Men noget af det bedst ved puslepladsen, er at den ikke fylder meget, og når døren er åbnet til værelset – og det er den som regel – så ser man det stort set ikke.

IMG_2947

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *