Nye bukser som erstatning for hullede og stumpede bukser

Der er stille på bloggen for tiden, men jeg er endelig ved at få gang i symaskinerne igen, og håber at dele noget af det her på bloggen igen. Ellers kan I også følge mig på Instagram, hvor jeg er lidt bedre til at få delt mine bedrifter. Men tilbage til bukserne her, som jeg syede i sidste uge. Indimellem laver jeg min egen lille sweatshop, og laver en mindre produktion af samme type tøj. Denne gang kom der 6 par bukser ud af det.

Både Asbjørn og Asger manglede (bløde) bukser, og Asger foretrækker hans hjemmesyede bukser, så jeg måtte igang ved maskinerne. Stort set alle Asgers bukser er hullede eller stumper (eller en kombination). Bukserne i camouflage-stoffet var ingen undtagelse. Jeg har klippet det hullede og slidte område ved knæet af, og erstattet det med en lap i samme stof. Samtidig har jeg gjort bukserne lidt længere. Win-win. Har planer om at gøre det ved flere af hans andre bukser også.

De blå og grønne er syet af stof fra lageret, og Asger har tidligere haft bukser i samme stof. Der var dog ikke helt nok af den grønne til de lange ben, så benene har foran fået “lapper” i samme stof. Alle bukserne er syet efter yndlingsmønsteret Mini Hudson pants. Det er 10. par jeg syer efter mønsteret (men kun tre andre har fundet vej til bloggen).

Asbjørns bukser er ligeledes syet af stof fra lageret. De er syet efter to forskellige Ottobre Design-mønstre.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *