På den anden side…
vasket bamse og dukke
Stakkels bamse og dukke måtte vaskes efter at være blevet kastet op på

Nu er jeg endelig kommet ud på den anden side, og udgiver det første blogindlæg i over to uger. Den sidste måneds tid har været noget mere hektisk end hvad jeg kan lide. Der har været tre store eksamensprojekter, samtidig har Magne har mellemørebetændelse to gange på tre uger, og på de tre uger var han kun i vuggestue fem dage. Samtidig har han kastet op flere nætter i både sin egen og vores seng, og opkasten kom da også forbi både manden, mormor og jeg. Således lå vi alle tre syge på min fødselsdag i sidste uge. Men nu er vi alle raske igen. Jeg har arbejdet intensivt, fra tidlig morgen til midnat de sidste dage op mod afleveringen i går. Og nu er der dømt ferie!
Den første del af dog brugt på at ryde op og gøre rent, for de huslige pligter er blevet groft forsømt den sidste tid. Men jeg håber også at der endelig kan blive tid til lidt krea igen, og til bare at smide benene op.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *