Personligt tilbageblik på 2012

Efter jeg havde lavet et tilbageblik på de kreative produktioner i 2012 (se her og her), fik jeg også lyst til at kigge tilbage på det personlige 2012. Når man har et lille barn bliver det meget tydeligt hvor meget der faktisk sker på et år, så billederne er også alle sammen af Magne (det er jo også ham vi har flest billeder af).
Den første halvdel af 2012, resten af min barselsperiode, var noget nemmere end sidste halvdel af 2011, første del af barslen. I 2012 lærte Magne at kravle, sætte sig op, gå, spise med ske, snakke og meget meget mere. Alt sammen på et år.
For et år siden, var han stadig en lille halvskaldet baby, der landede på maven når han forsøgte at kravle, nu er han et lille (langhåret) barn med egne meninger som taler hele tiden (og jeg mener virkelig hele tiden) i små sætninger, som kan forklare små episoder og endda fjolle med sproget. Børn er noget af det mest utrolige. Særligt ham Magne.

 

Januar

januar thailand

Det meste af januar brugte vi i Thailand, mens lille Magne ihærdigt prøvede at kravle, men oftest endte på maven.

Februar

februar første tand
I februar fik Magne sin første tand (7 måneder gammel), uden noget større ståhej.

 

Marts

Marts tilbageblikI marts begyndte der for alvor at komme i gang med kravleriet, og særligt at stille sig op og hiver bøger ud af reolen, var et stort hit.

April

april første cykeltur
I april blev det igen udevejr for en lille Magne, og han fik sin første gyngetur og den første tur bag på cyklen.

 

Maj

maj tilbageblik 2
En lille, tyk cowboy. Magne var alle vegne i den alder, og kunne selv kravle op på ting, men ikke komme ned igen.

 

Juni

juni tilbageblik2
I juni fyldte Magne 1 år. En stor dag for både ham og os. Og så var det også i juni at han tog sine første skridt.

 

Juli

Juli Berlin2
juli sommer
Juli måned var skøn, vi holdt tre ugers ferie sammen. 1 uge i Berlin, 1 uge i sommerhus, 1 uge hjemme. Og så hyggede Magne og jeg os hjemme den sidste uge, den allersidste uge inden vuggestuestarten. Desuden fik vi en lille ny nevø/fætter.

August

August
I august startede Magne i vuggestue, og i slutningen af måneden startede jeg på studie. Det var et helt nyt kapitel i vores liv. Heldigvis var der næsten en hel måned til at køre Magne ind, så der var også tid til at hygge og gøre børneværelset klar. Her hjælper Magne med at samle sit bord.

 

September

september tilbageblik2
I september begyndte Magne for alvor at spise med ske, det var en stor lettelse for Magne har aldrig kunne lide at blive madet, så al maden blev før indtaget med fingrene, selv havregrød og suppe.

Oktober

oktober tilbageblik
Det meste af oktober, synes jeg vi tilbragte på legepladsen, hvor Magne havde mange små projekter, og selv lærte at kravle op på rutsjebanen og rutsje ned igen, det vakte stor lykke.

 

November

November tilbageblik
I november begyndte min travle eksamensperiode allerede og Magne startede og sluttede måneden med sygdom. Men som altid var Magne glad og meget aktiv.

 

December

December tilbageblik2
Jeg slutter af med et billede fra denne jul og sidste jul, som fint illustrer hvor meget der egentlig sker på et år. Sidste jul måtte Magne stables op med puder for at sidde, i år fortalte Magne os om nisserne og hentede mad til dem, han traskede med rundt om træet og pakkede gaver op. Jeg er sikker på at næste jul bliver endnu mere hyggelig!

Det bliver spændende at se hvad 2013 har at byde på. Jeg er sikker på at 2013 bliver et rigtig godt, og udfordrende år. Til foråret bliver manden færdig med specialet, og så starter endnu et nyt kapitel i vores liv. Det bliver spændende at se hvor det fører ham hen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *