Pinseferie på Stevns

Mine svigerforældre havde inviteret os, og min mands søskende, på Pinseferie i et lejet sommerhus på Stevns. Sommerhuset i sig selv var ikke noget særligt, men et af værelser havde en køjeseng, og det var Magne helt vild med, faktisk så vild med det, at han fremhævede det så det bedste ved turen. Vi brugte ikke så meget tid i sommerhuset, men tog på nogle fine ture ud i området, vi var ved Stevns Klint, Faxe kalkbrud og en tur ved den nærliggende strand. Min svigerfamilie har en noget større interesse i sten og fossiler, end jeg kan brøste mig af, men der var virkelig flot, og Magne fik selvfølgelig har sørget for at vi fik en del med hjem. Mens svigerfamilien gik og vendte sten med stor interesse, var der rig mulighed for at kaste sten i vandet, noget som børnene fandt ret sjovt. Jeg tog til gengæld en masse billeder af sten og omgivelserne, og selvom jeg har sorteret i dem, så har en del fundet vej til bloggen – så I må bære over med mig.

DSC_0199 DSC_0202 DSC_0207    DSC_0212 DSC_0218DSC_0205 DSC_0223 DSC_0224 DSC_0229 DSC_0236 DSC_0227Magne tapper vand fra kilden ved Stevns KlintFaxe kalkbrudDSC_0260DSC_0269DSC_0268

Knallert under vandet ved Faxe kalkbrud

Knallert under vandet ved Faxe kalkbrud

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *