Slut med overspringshandlinger

De sidste par dage er gået med alt for mange overspringshandlinger. Skolearbejdet er i den grad blevet forsømt, hver gang jeg har sat mig ved computeren er tankerne vandret, og i stedet er der blevet ryddet op, shoppet, lavet barselsgaver og bagt knækbrød. Men i dag skal der ske noget. Min skærm er stadig helt tom, og jeg skal have sendt overvejelser omkring metode og teori, en litteraturliste og en problemformulering til min opgave til min vejleder inden jeg skal hente min nevø i vuggestuen kl. 15. Så nu har jeg sat mig ved computeren med dejlig te, hjemmebagt knækbrød, en god stabel bøger, blomster bag computeren og solskin i ryggen. Så er det bare at gå i gang!

hjemmearbejde

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *