Sommerhustur
Mor og Magne på stranden

Vi var i sommerhus fra mandag til mandag, i weekenden fik vi selskab af mormor og morfar, moster, onkel og fætrene. Det har været skønt at trække stikket ud og bare nyde tiden og roen med hinanden. Men vi var desværre ikke så heldige med vejret. Det blev dog til to reelle badeture på stranden, og en masse ture på stranden i blæsevejr. Magne nød det hele – både at bade og grave i sandet i blæsevejret. Han har virkelig nydt bare at være os tre, men også at få besøg af familien – særligt af sin store fætter. Humøret har været godt, men vi er også begyndt at mærke den lille mands voksende trang til selvstændighed og det kan imellem være udfordrende. “Magne gider ikke…” hørte vi lidt for meget, ligesom “Magne gøre selv!”, men øjeblikket efter kunne han være god og glad igen.

Som manden udtrykte det, er motiverne fra turen noget ensformige (dvs. det er stort set kun Magne der er billeder er). Og så driller billederne mig med at sidde i midten – så bær i det hele taget over med mig.
Far og Magne i vandkanten
Først lidt forsigtig…
Magne sopper begjestret
…og så noget mere begejstret
Magne i badekåbe
Magne sopper selv
Magne og Valdemar graver på stranden
Når man har en stor fætter at grave med, gør det ikke noget at det ikke er badevejr
Magne spiser pandekager
Til en sommerhustur hører pandekager sig til. Særligt når vejret er trist og overskyet, og man kan fylde dem med flødeskum og jordbær
Magne og far saver
En god eftermiddagsaktivitet var at “hjælpe” far med at hamre og save i noget af morfars gamle træ
Magne hamrer
Mor og Magne på opdagelse i havenTrillebør med blomster
Magne slæber på kæmpe lastbil
Morfar “kom til” at købe en stor lastbil til haven – og Magne var helt vild med den
Glade Magne

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *