Strikket vest i forskudt rib

Jeg har strikket endnu en vest til Magne. Jeg begyndte på den i foråret, men af forskellige grunde er den først blevet færdig nu. Men lige i tide til det kommende efterår. Jeg synes de uldne veste er helt geniale til små børn. De varmer hele kroppen godt op, men tager ikke bevægeligheden.
Denne er strikket i forskudt rib, efter en opskrift fra Familiejournalen. Den er strikket sammen foroven, men en anden gang vil jeg hellere strikke den i et stykke, ligesom jeg gjorde med min første vest. Så er der intet der kan genere. Jeg har desuden tilføjet knaphuller, og en stolpe til knapperne (de mangler bare at blive syet i). Stolpen til knapperne er strikket i en kontrastfarve, en fin lille detalje synes jeg.

This article has 2 comments

  1. Karin Ea Reply

    Godt jeg lige faldt over dit indlæg – jeg har tidligere strikket denne vest, men havde glemt den! Den er bare så super fin, og fed detajle med stolpen – tror jeg skal have lavet en til Oskar til efteråret – perfekt feriestrik der ikke fylder for meget 🙂
    Mvh
    Karin

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *