Ultimate casual – nye joggingbukser til Magne
Jeg har været på udkig efter et nyt buksemønster til Magne. Da jeg så mønsteret på disse bukser i et Ottobre-blad, var jeg sikker på at jeg skulle prøve at sy dem. Enkle joggingbukser med lommer i. Jeg har været ret spændt på at prøve dem på Magne. De sidder helt perfekt på ham, og jeg er vild med pasformen. Ottobre kalder dem ultimate casual, og det er et meget passende navn.
De er syet i mørkeblå isoli og mørkeblå, lommerne er syet af en stof rest med arbejdsbiler, og i livet er der en blå snor. Jeg kan godt lide at lommerne, er halvskjulte så mange kan lege lidt med detaljerne, uden at det bliver for spraglet.

Det er desværre lidt for tydeligt, at de er syet med mange afbrydelser, og jeg har været lidt for lidt grundig med detaljerne, hvilket jeg er lidt ærgerlig over nu. Men han skal helt sikkert have nogle flere par af den model, så må jeg gøre lidt mere ud af dem.

This article has 6 comments

    • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

      Tak for kommentaren, Stine. De virker nemlig super gode. Tror det bliver det nye foretrukne buksermønster, man kan jo også lave en nem udgave uden lommer. Nu har jeg endelig fået tjekket hvilket nr. de er fra. Det er 4/2013 – og der er mange andre gode mønstre i det blad 🙂

  1. Pingback: Ultimative restebukser | Hyggefabrikken

  2. Pingback: Kids Month - Fra brugt til nyt tema - Hyggefabrikken

  3. Pingback: Blødt joggingsæt med værktøj - Hyggefabrikken

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *