Undertøj med Star Wars-print

Drengene har efterhånden rigtig meget hjemmesyet undertøj i deres garderobe, for jeg synes det er sådan en god måde at udnytte de jersey-resterne på. Og så er det bare hyggeligt at sy. Der er en stor glæde ved at kunne klæde dem på i hjemmesyet tøj fra inderst til yderst.Undertøj med Star Wars

Denne gang er det Magne der har fået nyt undertøj. To nye undertrøjer og to par underbukser. De er som altid syet efter MiniKreas mønster til undertøj. Selvom jeg har syet efter det mønster en del gange, så drillede ribben på undertrøjen mig, og jeg er ikke helt tilfreds med finishen. Det er dog ikke værre end at hverken barn eller mand ikke kan se det. Jeg tror ikke det er mønster der er noget galt med, snarere kvaliteten på ribstoffet, som er for tykt og ikke elastisk nok.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *