Verdens nemmeste nederdel

Jeg fornemmer lidt et tema her på bloggen – med nemme nederdele. Men det er bare rart at sy noget hurtigt, nemt og sikkert indimellem alle eksperimenterne med nye mønstre. Jeg har ligget med influenza den sidste uges tid, og nederdelen er faktisk allerede nogle uger gammel, og har været i brug allerede. Jeg kan godt lide den slags nederdel, der både kan styles op og ned, og som samtidig er ligeså behagelige som et par joggingbukser. Jeg har taget udgangspunkt i 30-minutes skirt-mønsteret, som jeg før har brugt. Det findes som en gratis pdf-download her. Det er min fjerde nederdel efter mønsteret – alle dog med forskellige modifikationer. Denne nederdel har jeg så ovenikøbet syet om fra en gammel graviditetskjole jeg havde liggende (og formodentlig aldrig får brug for igen). Jeg brugte den nederste oplægningskant fra kjolen, så jeg skulle fast kun sy den sammen i siderne og sy elastik i. Så kan det vist ikke blive nemmere.

verdens nemmeste nederdel DSC_1213

 

Sådan en nederdel ser jo ikke ud af så meget når den bare ligger – og måske heller ikke på. Så jeg prøvede fange et par billeder af mig selv med den på, det var ganske svært. Men nu får I alligevel et par stykker. Med rod i baggrunden og synlige søm fra strømpebukserne.verdens nemmeste nederdel påverdens nemmeste nederdel fra siden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *