Skip to content

Cargobukser i camoflage-stof

Efter jeg havde syet de sorte fløjlscargobukser til Magne stod cargobukser i camoflage-stof højt på ønskesedlen hos den unge herre. Derfor indkøbte jeg camoflage-stof ind hos Stofdepotet.dk. Jeg troede det var en fast twill jeg havde fået fingrene i, og havde håbet at den var lidt lærredsagtig. Men den er faktisk ret tynd, og med en god mængde stræk i. Ikke den perfekte partner til en cargobuks med mange detaljer. Derfor er alle detaljer ikke snorlige denne gang. Og trykknapperne fra Prym, er en helt anden historie. De er simpelthen så stramme at Magne har svært ved at få dem op. Kender I nogle bedre trykknapper, der er knap så stramme?cargobukser-camoflage-stof-sidelomme cargobukser-camoflage-liningcargobukser-camoflage-stof-for-og-bag

Heldigvis er Magne ligeglad med om detaljerne ikke er helt lige i øjet, faktisk tror jeg ikke han kan se det. Til gengæld er han lidt ærgerlig over at knapper er  stramme. Det er jo lidt ærgerligt at det er svært for ham selv at åbne lommerne på bukserne og ikke mindst knappen i linningen. Men i det store hele blev han virkelig glad for bukserne. Da han fandt dem efter jeg havde fået syet dem færdig, sprang han op i luften af glæde og løb hen og krammede mig. Med sådan en reaktion får jeg bare lyst til at sy endnu mere tøj til ham.dsc_3002 dsc_3003

2 Comments

  1. Wauw de er da super fede og mange flotte detaljer!!

    • Sofie Sol Sofie Sol

      Tak for din søde kommentar, Libbie 🙂 Magne er også vildt glad for dem, og jeg er også ret tilfreds. Der er bare et sted ved den ene sidelomme hvor det buler lidt, og ved linningen er der også et sted der buler lidt. Jeg tror dog kun det er mig selv der ser det, men det irriterer mig alligevel lidt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *