Skip to content

Fra kjole til shorts…

Fra kjole til shorts
Fra kjole til shorts

I weekenden ryddede jeg en smule op i mit tøj, og jeg faldt blandt andet over en kort, ternet skjortekjole som jeg ikke har haft på i flere år. Da jeg så den tænkte jeg straks at den kunne blive til nogle fine shorts til Magne. Det er blev nogle dejlige tynde shorts til de helt varme dage. De er efter samme mønster som de andre shorts jeg har syet, men i en noget anden stil.
Det tog noget tid at få lagt mønsteret op så det kunne blive til to ben, og så jeg samtidig ikke fik klippet lommer, knapper, stropper eller syninger med. Det ene ben blev derfor med sidesøm, det andet uden. Til gengæld var det en stor tilfredsstillelse at den gamle kjole kunne få nyt liv, is stedet for bare at blive smidt ud.

10 Comments

  1. Det er da smart at genbruge og resultatet er blevet flot! Og endda bliver det sommer….

  2. […] Heldragt (se den også på Asger her) – Stribede babysommerbukser i tynd jersey T-shirt – Ternede bomuldsshorts – Blå fløjlsshorts med grønne […]

  3. […] tror stadig Magne kan bruge de shorts jeg syede til ham sidste år (dem kan du se her, her og her), men t-shirtsene er blevet for korte. Jeg overvejer også om han skal have en enkel […]

  4. […] jeg kan prøve dem på ham. De burde nu passe, for de er syet efter samme mønster som shortsene her og her, som jeg blevet brugt flittigt henover […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *