Skip to content

Mit første indlæg

Velkommen til bloggen!
Mit første indlæg, som primært er ment som en prøve.

Hele blogging idé er lige nu en prøve for mig. Jeg har altid godt kunne lide at være kreativ, men har ikke været lige god til at afsætte tid til det. Da min søster ventede min lille søde nevø, lærte jeg mig at strikke, så jeg kunne strikke en bamse til ham. Nu venter jeg mig selv mit første barn, og har fået endnu mere lyst til at være kreativ. Lige nu er det særligt syning der optager mig, og jeg håber at kunne finde meget mere tid til det i fremtiden. Jeg er endnu på begynderniveau, men håber at en barsel vil give mig en masse erfaring… Jeg håber at blogging kan give mig mod på at lave endnu mere kreativt, samtidig med at bloggen kan fungere som et lille “arkiv” over de projekter jeg forhåbentlig når.

Foreløbig har jeg syet et lille sæt og et par smækbukser til den lille nye.

4 Comments

  1. Hvor blir han bare fin, den lille. Er vild med farvekombinationen på det nederste sæt. Blir nødt til at spørge hvor det blå stof er fra…er helt pjattet med det:)

  2. Hej Malene.
    Tak for din kommentar – hyggeligt at du læser med.
    Er også helt vild med pingvinstoffet. Det er såmænd bare fra Stof2000. Jeg har kun symaskine, og ikke overlocker, og det er det ikke super egnet til.

  3. […] et Minikrea-mønster, og dem har jeg også syet to af til Magne da han var helt spæd. Se her og her. Bukserne er syet i sort fløjl med grå stjerner, og jeg syet en rød tittekant, rødt foer og […]

  4. […] “hentesæt” som han også fik på efter fødslen. Jeg viste faktisk sættet frem i mit allerførste blogindlæg her på bloggen. Der er sket lidt med syteknikken i mellemtiden (heldigvis!), men stilmæssigt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *