Skip to content

Strikket blå vest

I starten af sommerferien blev jeg færdig med denne vest til Magne – som jeg vistnok startede op sidste efterår. Nu har jeg så endelig fået hæftet de sidste ender, for den skulle faktisk ingen gang monteres. Ja, det er ikke altid det går så hurtigt. Magne kan heldigvis stadig passe den, men den er ikke til den store side. Så er det godt at han har en lillebror der kan overtage den.Strikket vest børn

Den er strikket i to forskellige farver garn, fordi jeg havde været lidt for optimistisk og kun købt et garnnøgle. Men jeg synes også det giver en meget fin effekt. Strikket vest børn

One Comment

  1. […] ret godt kan lide. Den har jeg tidligere strikket til Magne i en lidt kraftigere garnkvalitet, se vesten her. Faktisk bruger Asger den stadig. Vestene er allerede ved at være en smule små til en hastigt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *