Ammepude og babybukser

De 3 kg. speltskaller og det fine stof med ænder, er nu blevet forvandlet til en ammepude.

Ammepude

Det var supernemt og hurtigt at sy den, det besværligste var helt klart at fylde alle de mange skaller i. Mange af dem endte på gulvet, men de fleste kom dog det rigtige sted hen. Jeg brugte stort set alle 3 kg., hvilket kom lidt bag på mig, da posen jo havde en temmelig stor volumen. Men jeg er allerede meget glad for puden. Den lugter lidt af hø og har en rigtig hyggelig lyd, og så er den bare så lækker at ligge med i sengen.

Der blev en lille smule rest tilbage af stoffet, som blev forvandlet til et par små sommerbukser til min venindes lille dreng.

Bukser med ænder

Min kæreste er helt vild med de bukser jeg har syet til min venindes dreng, og var lidt ærgerlig over at jeg ville give dem væk, så derfor har jeg lovet også at sy et par til vores lille. Det skulle der vist lige være stof nok til. Men jeg fortryder, at jeg ikke bestilte lidt mere af stoffet med det samme, for jeg kunne godt selv tænke mig et par sommerbukser i det stof.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *