Der har været stille på bloggen i lang tid. Til min egen ærgelse. Jeg har en fornemmelse af ikke at komme rigtig ind i en god rytme med at poste indlæg, og det synes jeg egentlig er ærgerligt. Men først og fremmest er det ærgerligt, fordi jeg ikke har fået tid til at lave alt det jeg gerne vil.

Jeg er nu i 35. graviditetsuge, og jeg begynder at være lidt generet af det. Mit primære problem er at sove om natten, jeg kan simpelthen ikke finde en ordentlig stilling at ligge i, og hver gang jeg skal vende mig vågner jeg. Det gør selvfølgelig at jeg ikke har så meget energi resten af dagen, som jeg plejer. Derudover har jeg fået problemer med at sidde stille. Lige for tiden har jeg det faktisk bedst i bevægelse. Men der er mange ting der er svære at gøre, hvis man ikke sidder stille, fx. at sy og arbejde ved computerne. De timer om dagen jeg kan overskue at sidde stille på en stol bliver brugt på at arbejde på min eksamensopgave, som jeg gerne skulle være færdig med i slutningen af næste uge, så jeg endelig kan gå på fuldtidsbarsel. Ofte tager jeg også computeren og alle bøgerne med ind i sengen, men det er bare ikke en lige så god arbejdsplads. Derfor bliver der desværre ikke syet så meget, så projekterne og idéerne hober sig op.

Lidt fik jeg dog syet forleden dag (men selvom hele processen højst tog et par timer, måtte min kæreste alligevel massere min lænd bagefter). En “hænge-lomme” til cremer, sutter m.v. til at hænge over puslebordet. Jeg fandt inspirationen på denne side. Jeg synes den er blevet meget fin, og glæder mig til at få den op at hænge over puslebordet snart.

Ophæng til puslepladsen

Når jeg ikke længere har kunnet sidde, har jeg til gengæld ligget og strikket. Jeg har strikket alle delene til en bamse til lillemanden. Jeg skal snart har syet alle delene sammen, og jeg ret spændt på at se resultatet.

Strik
Strik

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *