Asger 7 måneder

Så blev vores lille frække Asger 7 måneder. Han er lige ved at knække kravlekoden tror jeg. Han står endnu ikke på alle fire og rokker, men han kryber og hiver sig frem med armene. Faktisk kan han komme meget hurtigt frem, hvis der er noget meget interessant. Det fandt jeg ud af i dag, da han lynhurtigt kryb frem og væltede det fine tårn Magne netop havde bygget. Men han bliver også tydeligt irriteret over ikke at kunne kravle rigtigt, og øver og kæmper konstant – også i søvne. En anden færdighed han også gerne øver om natten, er hans nye lyd “ba-ba-ba”. Ligeså sødt det lyder om natten, ligeså irriterende er det om natten når han er oplagt til samtale.

Han elsker at komme i bad og plasker så meget at man må skifte alt sit tøj når man har badet ham. Derudover elsker han når Magne leger ham, musik, sange og at blive tumlet med. Han er også begyndt at være glad for mad, særligt hvis han selv kan få lov til at sidde med noget i hånden. Tilgengæld er det den rene tortur når han skal tørres om munden bagefter.

Svært at nå at tage billeder af en aktiv lille bandit

Han er stadig meget selskabelig og udadvendt, men er begyndt at se “fremmede” lidt mere an, og skal som regel lige tjekke med mor og far at det er okay. Han skal helst kunne se os hele tiden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *