Babysæt med Lego-motiv – og brug af små stofrester

Jeg elsker at få brugt mine stofrester til noget brugbart, og det er helt oplagt at sy babytøj af stofrester. Lego-sættet her var det første jeg syede til Asbjørn, mens han stadig var et lille frø i maven. Faktisk klippede jeg stoffet ud dagen inden vi skulle til nakkefoldsscanningen. Intentionen var at sy det sammen den efterfølgende aften, men da resultatet fra scanningen ikke var udelukkende positivt blev det sat lidt på pause. Det var først da vi fik svar på prøverne fra moderkagebiopsien, og (næsten) al bekymring forsvandt, at jeg fik lyst til at genoptage syningen. Der var noget ekstra hyggeligt over at klæde Asbjørn i det tøj jeg syede, mens han var i maven, og vi endnu var spændte på at møde ham og finde ud af hvordan livet med tre børn blev. Nu er han (for længst, føles det som) vokset ud af tøjet. Det her sæt består af en lille bluse med knapåbning, så der ikke er noget der skal tvinges ned over et lille hoved. Og bukserne er med fødder med lego-stoffet nedenunder. Lego-stofresterne kommer nogle t-shirts jeg syede til storebrødrene. På den måde kan man nemt sy babytøj af stofrester.

Begge dele er fra Ottobre Design.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *