Bag om Hyggefabrikken

Bag maskinerne på Hyggefabrikken sidder jeg, Sofie. Jeg syr primært til mig selv og mine tre drenge, og så er jeg særligt glad for at sy patchwork.

Her på bloggen deler jeg særligt inspiration til syprojekter, men også inspiration til rejser, mad og kreative projekter med børn.

Hygge har altid haft en central plads i mit liv, og min mand siger altid, at jeg er verdens bedste til at hygge. Jeg holder meget af at hygge, men allerhelst mens jeg samtidig bruger mine hænder og skaber noget. Derfor fik bloggen navnet Hyggefabrikken.

Mine tre drenge er nogle af de bedste at hygge med og om, og indimellem deler jeg hyggelige glimt fra vores liv. Men jeg skriver først om fremmest om mine kreative sysler, og de kreationer som kommer gennem fabrikken. De fleste bliver frembragt ved symaskinen eller overlockeren, men indimellem vil der også være andre kreative udtryksformer, ligesom jeg indimellem deler madopskrifter og gode råd.

Velkommen til – og god læsning!

This article has 9 comments

  • Sofie Sol Reply

   Hej Hanne.
   Mange tak for din søde kommentar, det er jeg rigtig glad for at høre.
   Hilsen Sofie

 1. Inger Boeg Nielsen Reply

  Hej Sofie Sol. Jeg har været inde og blive inspireret på din blog så mange gange… Med risposer og nu med boxershorts. Det er så pudsigt… Min kæreste og far til mine to drenge hedder Bjarke, og vores unger Magne og Asger ❤️ Smukke, stærke navne.
  Tak for fin inspiration og beskrivelser der er til at gå til. Kh Inger

  • Sofie Sol Reply

   Kære Inger,
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar. Det sætter jeg stor pris på, og skønt at du kan bruge beskrivelserne.
   Hvor er det dog utrolig pudsigt med navnene! Det er jo ikke de mest almindelige navne, men ja, gode stærke navne 😉 Min veninde mødte engang en mor i et tog der havde to drenge med navnene Asger og Magne. Måske var det jer. Hvor gamle er dine drenge?
   Kh. Sofie

 2. Inger Boeg Sundby Nielsen Reply

  Hej igen. Magne er næsten 2 og Asger 7 måneder.
  Det er sjovt som nogle navne nærmest høre sammen 😀
  Jeg ved ikke om det var os hun mødte, men jeg erindrer det ikke. 😀

 3. Lone Holst Reply

  Hej Sofie Sol
  Tak for inspirationen på din blog.
  Jeg købte et minikrea undertøjsmønster da jeg havde læst din beskrivelse af hvordan du gør og hvor nemt det er, også uden coverlocker.
  Det er gået fint, og nu har jeg fået bestilling på en langærmet t-shirt til mit barnebarn på 3 år og shorts. Laver du selv dine mønstre nu eller kan du anbefale mønstre til de ting?
  Kh Lone

  • Sofie Sol Reply

   Hej Lone.
   Tak for din fine besked, og undskyld det sene svar, det er simpelthen forsvundet i alle gøremålene med et lille nyt familiemedlem.
   Måske har du allerede fundet nogle mønstre. Men til t-shirts plejer jeg at bruge Meedom, der er også mønstre på shorts, som er fine til de små. Ellers har jeg brugt forskellige shortsmønstre fra Ottobre design.
   Jeg har skrevet lidt om hvilke mønstre jeg bruger i det her indlæg:
   https://hyggefabrikken.dk/kids-month-gode-moenstre-til-syning-af-boernetoej/
   Endnu gang, tak for beskeden og god fornøjelse med syningen 😊
   Mvh Sofie

 4. Ingrid Jensen Reply

  kan man ikke få tilsendt opskriften på den lille strikkede vest ?? måske for en mindre beløb ?

  • Sofie Reply

   Hej Ingrid,
   Jeg ved ikke hvilken af vestene du tænker du? Jeg har ikke selv lavet nogle af opskrifterne, men kan måske være behjælpelig med et link?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *