Endnu en “make up-pung”

Min gode veninde havde fødselsdag i sommerferien, men hun holdt fødselsdagen på Magnes fødselsdag, så jeg kunne desværre ikke komme. Sidst vi sås, synes jeg alligevel at hun skulle have en lille gave. Hun bruger tit net eller mulepose, og så synes jeg sådan en “make up-pung” er rigtig smart til at have nøgler, telefon, pung m.m. i, så det ligger og roder rundt i bunden i skjul under stofbleer, savlesmække, bleer og hvad man som mor ellers har med på farten.Gave til Line

Pungen minder meget om den som jeg syede til min søster, foeret er dog et lidt andet, men det fik jeg ikke taget billede af inden jeg gav den væk. Den er nem at sy, og en god mulighed for at få brugt små stykker stof. Så måske skal jeg også lave en til mig selv. Magne mener også at han skal have en – jeg ved dog ikke helt hvad han vil bruge den til.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *