Endnu et par bukser
Chris bukser

Jeg har forsøgt mig med Chris-mønsteret fra Stof2000 igen. Mit første forsøg var jeg ikke udpræget tilfreds med, men de har vist sig at være super gode i brug. Jeg synes mange af mine bukser ligner hinanden, og jeg kan godt lide det anderledes look i Chris-buksens form. De her er (næsten) ensfarvede, syet i noget skønt petroleumsfarvet stof, som dog var lidt svært at fange i efterårslyset (!), med marineblå detaljer. Jeg synes de er blevet supergode, så denne gang er jeg tilfreds. De er prøvet på Magne, og de er endnu lidt store, men ser ud til at fungere rigtig godt når han har vokset sig lidt større.

This article has 1 comments

  1. Pingback: Boys Month: Bukser reprise |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *