Endnu et pusleunderlag undervejs

Jeg er ved at sy endnu et pusleunderlag, denne gang til en gave. Det bliver næsten magen til det her, som vi har været rigtig glade for og brugt meget. Men lukkefunktionen har ikke fungeret optimalt. Det bliver lukket med en knap og et stykke elastik. Elastikken gør selvfølgelig at det er en smule fleksibelt, men slet ikke nok. Måske tager man afsted med tre bleer og en fyldt pakke vådservietter, men kommer hjem med en ble og en noget tyndere pakke vådservietter. Derfor kunne jeg godt tænke mig en lukkemekanisme, som er mere fleksibel, men som samtidig skal være nem og hurtig at håndtere. Min første tanke var et “klik-spænde”, men ved nærmere eftertanke, tror jeg ikke det er så rart at ligge på mens der bliver skiftet. Så har jeg tænkt på et bindebånd, men det er jo lidt besværligt at lukke. Jeg har også overvejet et langt stykke velcro…. Men jeg er endnu ikke helt tilfreds. Har I mon nogle gode foreslag?

endnu et...
Mon ikke den er lidt hård at ligge på?
endnu et...2

 

This article has 1 comments

  1. Pingback: Endnu et pusleunderlag med lommer – nu med bedre lukkefunktion |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *