NattøjMagnes nattøj holder ofte kun en dag, da han ofte spilder havregrød på enten bukserne eller blusen, og han er meget principfast omkring kun at bruge nattøjet som et sæt. Forleden dag var han så nødt til at få en almindelig bluse på som nattøj (og det var faktisk helt ok), og så snakkede vi om at jeg hellere måtte sy noget mere til ham. Prompte svarede han at så skulle det altså være med politi-stoffet (som jeg har købt tilbage i juli), og alt nattøjet skulle være i det stof. Min oprindelige plan var at sy blusen med stribede ærmer, og med stribede bukser til. Der kunne dog godt blive til en hel bluse, men der var ikke stof nok til bukserne også. Det har Magne dog accepteret, særligt fordi bukserne ligner røvens bukser på stoffet. Og så var han ret vild med at der er hundelorte på stoffet! (Det med lort er ret spændende for tiden).

For at skabe lidt sammenhæng i sættet, har jeg tilføjet noget af buksestoffet på ærmekanten. Derudover har både bluse og bukser fået orange rib, og orange pyntestikninger.Detalje fra ærmeIMG_8252IMG_8258IMG_8256

This article has 2 comments

  1. Linsens Reply

    Hvor er det fint:)
    Herhjemme er morgenmaden faktisk det eneste måltid hvor Anker stadig bruger hagesmæk, fordi der altid bliver spildt yoghurt på maven! Men lidt mere nattøj er heller ikke af vejen;)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *