Fra bluse til bukser
Fra bluse til bukser
I gymnasiet købte jeg en brun og orange-velourbluse, som jeg en overgang brugte meget. Sidenhen blev det mest brugt som hyggetrøje i sofaen med følgeskab af tømmermænd, veninder og dårligt fjernsyn. Sådanne dage har jeg ikke så mange af mere, og trøjen har bare fyldt op i skabet. På trods af at den er over 10 år gammel, købt i H&M og brugt forholdsvist meget, er det stadig i en fin og blød kvalitet. Derfor har jeg ikke kunnet nænne at smide den ud, og nu er den syet om til et par bløde bukser til Asger, efter mit nye yndlingsmønster.
Ribombuk på velourbukserVelourbukserOg så lige et dårlig aftenbillede af trøjen inden den blev slagtet:
stribet velourbluse

This article has 2 comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *