Forsinket årsstatus
Mor og Magne i Thailand
Nytårsaftensdag tilbragte jeg i Grand Palace i Bangkok

Da det gamle år gik på hæld nød jeg varmen i Thailand med min lille familie. Derfor gik nytåret meget stille for sig, helt konkret, men også mentalt. Siden har jeg set på flere blogs, at mange bloggere har brugt lejligheden til at kigge tilbage på det gamle år, og fremad i det nye. Egentlig synes jeg nytåret er anledning til netop dette – også selvom det kommer noget forsinket i år.

Bryllupsbillede
Manden og jeg på vores bryllup

2011 har været et temmelig begivenhedsrigt år. Magnes ankomst er naturligvis den altoverskyggende begivenhed sidste år. Det var det år vi gik fra at være kærester til at være forældre, fra at være to selvstændige individer til at være en lille familie. Det var også det år hvor vi gik fra at være kærester til at være mand og kone. Halvdelen af året har jeg været hjemme på barsel med Magne. Det har været rigtig store omvæltninger i det lille hjem. Det har været fantastisk at blive forældre, men også hårdere end vi havde troet, og vi er stadig ved at finde os til rette i det.

Magne på stranden i Thailand
Magne på stranden i Thailand

Det nye år byder på et halvt års mere barsel til mig (luksus), og 3 måneder til min mand som vi har samtidig (endnu mere luksus). Vi skal have fundet en god måde at dele barslen på, så vi begge får tid sammen med Magne, tid alene og tid sammen alle tre. Det skal nok blive rigtig godt, og frigive lidt mere tid til det kreative. Når min barsel slutter starter jeg på ny uddannelse på It-universitet, det glæder jeg mig rigtig meget til. Min mand skal skrive speciale, og Magne skal selvfølgelig starte i vuggestue. Så det nye år kommer også til at byde på helt nye udfordringer, men først på den anden side af sommerferien. Derudover ser jeg frem til at blive moster igen til sommer.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *