Længe ventet rumnattøj

Magne er begyndt at være meget interesseret i rummet. Han vil gerne læse bøger om rumfaretøjer, astronauter og stjerner, og spørger dagligt om han må blive så længe oppe at han kan se stjernerne på himlen – men det må vist vente lidt endnu. Så da jeg så dette stof tænkte jeg straks på Magne, og jeg synes det ville være så fint til nattøj. Siden Magne så stoffet i min reol har han spurgt om jeg ikke snart ville sy noget til ham, og da jeg fortalte at jeg havde klippet ud til nattøj til ham, mente han at jeg også burde sy en ”dagbluse” til ham fordi det er sejt. Foreløbig er det blevet til nattøj.DSC_0436 Rumnattøj hals

Stoffet er helt utrolig lækkert og blødt. Jeg har syet sættet ligesom Magne kan lide det, kun med det seje stof – og ikke kedeligt ensfarvet eller stribet stof på ærmerne.DSC_0456

Magne viser lige astronauten på nattøjet frem – han synes det var ret spændende at de vender på hovedet nogle af dem.

This article has 3 comments

  1. Pia Reply

    Hahaha, det er altså skægt som de drenge (både mine og dine) har en holdning til det vi syr. Mine drenge brokker sig hvis der ikke er lommer i shorts/bukser, og det er lige meget om det er natbukser eller ‘dagbukser’ 🙂 Rigtig fint nattøj 🙂 kh Pia

    • Sofie Sol Reply

      Haha, lommer skal man aldrig gå ned på 🙂 Vi er dog ikke nået til lommer i nattøj endnu. Børnenes meninger gør det faktisk lidt sjovere at sy, synes jeg, for så ved man også at der bliver sat pris på det.

  2. Pingback: Rumfeber - Hyggefabrikken

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *