Lidt nyt stof – og noget om overtræksbukser
stof

I søndags fik jeg noget stof af min faster, som hun ikke længere skulle bruge. Heriblandt var noget bævernylon, som jeg nu overvejer at sy et par overtræksbukser af til Magne, som han kan bruge inden det bliver flyverdragt-vejr. Men jeg er i tvivl om de skal være med foer, eller om jeg heller skulle købe et par termobukser. Jeg synes denne overgangstid er lidt svær.
Hvad bruger I til jeres børn?

This article has 4 comments

 1. Mette Reply

  Skønt stof. 🙂
  EMilie bruger termotøj i dagplejen. Når det er vådt har de regntøj på og oftest termojakken under regnjakken.

 2. LilleKrokodille Reply

  Hehe, tror termotøj er noe veldig dansk, kjenner ingen som bruker det her 🙂 Morsomt hvordan påkledningen varierer fra land til land… Her er det ull og noe vindtett uten fôr over eller regntøy hvis det trengs.

  • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

   Det er sjovt så forskelligt den slags kan være. Hvis I kan klare jer uden termotøj, kan vi nok også klare det uden i Danmark. Jeg tror også vi klarer den med uld og regntøj indtil han skal bruge flyverdragten.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *