Magnes navngivningsfest!

I lørdags fejrede vi at Magne var kommet til og havde fået sit fine navn. Faktisk kom navngivningsattesten på selve dagen. Vi holdt åbent hus med 50 glade gæster, som var en blandet skare af venner og familie. Det var en rigtig fin og hyggelig fest – desværre nåede jeg ikke at se meget til alle gæsterne, da Magne ikke var helt tilfreds med den megen ståhej. Faktisk tror jeg helst han bare ville have haft sin mor og far for sig selv. De mange velmenende gæster fik mest skrål at høre fra den lille hovedperson, så han blev sendt ud på nogle køreturer med sin mormor og morfar, og sin moster, onkel og fætter.

mor og magne
Mor og en lidt betuttet Magne

Vi havde brugt torsdag og fredag på at forberede med indkøb og kagebagning. De kagsultne gæster kunne vi glæde med hindbærsnitter, chokoladekage med valnødder, chokoladetærte med trøffelcreme og gulerodsmuffins med hvid chokoladefrosting (med opskrift herfra). Mums! Derudover masser af boller, fuldkornsknækbrød og frugt.

kagebord

Den lille æresgæst blev også beriget med en masse gode gaver – her i indpakningen, nogle af dem kan jeg måske vise frem senere.

Magnes gavebord

Så snart gæsterne var gået steg humøret hos den lille mand, og han sluttede dagen af med for første gang at spise en hel flaske vælling! (det hjalp desværre ikke på nattesøvnen alligevel)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *