Natdragt med søde dyr – og praktisk lynlås!

Jeg har syet en ny natdragt til Asbjørn – den praktiske slags natdragt med lynlås. Jeg har tidligere syet en lignende natdragt dengang Asger var lille, og den var virkelig en favorit, men den er desværre på mystisk vis forsvundet. Så der måtte en ny til. Den er syet i noget virkelig sødt og lækkert blødt stof med søde dyr på.

Asbjørn hvisker “wrrauuu” når han ser tiger eller løven, og “uuuuh” til uglen, så han har vist godkendt natdragten. Den strammer heller ikke over hans tykke mave, så vi har også godkendt den. Og så elsker jeg bare, at det er så nemt at give ham den på. En natdragt med lynlås gør bare skiftning og påklædning så meget hurtigere, hvilket virkelig er et plus med en aktiv lille fyr. Finishen omkring halsen er jeg dog ikke helt tilfreds med, men jeg ved ikke om jeg gider gøre det om, for barnet vokser nok alligevel snart ud af dragten.

Under fotosessionen var Asbjørn mest optaget af at læse i en af sine yndlingsbøger – bogen om gravkøer.  

This article has 1 comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *