Nederdel i mælkedrengestriber
nederdel2
 Helt tilbage i oktober sidste år begyndte jeg at sy denne nederdel. Faktisk har jeg bare manglet fem røde knapper. Jeg har ledt mange steder efter de “perfekte” knapper til nederdelen, men har ikke kunnet finde dem. Så nu har jeg købt dem jeg synes bedst om, og endelig er nederdelen blevet færdig.

Den er syet i stribet mælkedrengestof med lommer, lommerne er røde indvendigt, og trukket lidt frem så de giver en tittekantseffekt. Lidt smart synes jeg.

nederdel3
nederdel4

Kanterne for oven er ikke blevet helt lige, hvilket irriterer mig lidt. Og desværre synes jeg heller ikke pasformen er helt så godt som jeg håbede på. Jeg prøvede at bruge nederdelen forleden dag, men jeg følte mig bare ikke godt tilpas i den. Det er lidt øv at bruge tid på at sy noget, som man så ikke bruger alligevel, men sådan er det nok bare nogle gange. Måske kan jeg lave lidt om på den. Måske gider jeg ikke. Foreløbig er den sendt i skammekrogen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *