I øjeblikket bliver der ikke så meget tid til at sidde ved symaskinen – eller noget som helst andet. Men nu hvor Magne er begyndt at sove bedre, er der håb forude. Til gengæld er der rig lejlighed til at tjekke blogs på mobilen når Magne bliver ammet, så jeg får hele tiden nye ideer til hvad jeg gerne vil lave. Her er noget af det jeg helst vil nå, men som jeg ikke tør sætte en tidsfrist på:

– Sy sengerand færdig
– Sy pude til at have i barnevognen
– Sy varme bukser til Magne
– Strikke tæppe til Magne færdig

– Strikke hue til manden
– Hækle tæppe a la Jeanettes fra Lutter Idyl (med det garn jeg var så heldig at vinde i hendes give away)

– Sy Marapytta-nederdel til mig selv

– Sy betræk til puf
– Sy legetæppe til Magne
– Sy kjole til mig selv

This article has 1 comments

  1. Pingback: Feriebukser |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *