Patchwork og praktik

I februar og marts var jeg i virksomhedspraktik hos Danmarks Naturfredningsforening, en virkelig spændende og lærerig praktik, som jeg måske skriver mere om en anden gang. Men da jeg stadig er jobsøgende, skulle jeg også søge jobs udover de 37 timer jeg skulle bruge på praktikstedet. Så selvom det var spændende og på mange niveauer givende, så var jeg også virkelig træt og brugt når alle pligter var overstået sidst på aftenen. Ligesom da jeg skrev speciale, havde jeg brug for et nemt kreaprojekt, som krævede fokus, men hvor jeg ikke behøvede at koncentrere mig så meget. Derfor kastede jeg mig endnu en gang over babytæpper af patchwork. Forsiderne er syede, men jeg mangler stadig at montere bagside på dem. Jeg har også klippet lidt flere firkanter ud, som engang bliver til et gult/blåt-tæppe, men det varer nok lidt inden jeg kaster mig over det, for først skal jeg have klaret forårs- og sommersyningen.

Det første tæppe er syet i en, for mig, lidt uvant farve, nemlig rød. Jeg har før syet et rødt patchwork-tæppe (som forøvrigt stadig er til salg), men der var der også turkise firkanter iblandt det røde, hvor det nye tæppe udelukkende består af røde stoffer.

Det andet tæppe er syet i grønne og sorte stoffer, en kombination jeg før har prøvet, da jeg syede Magnes sengerand. Denne gang har jeg prøvet at være mere systematisk med opsætningen af de forskellige stoffer i tæppet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *