Pusleunderlag til en heldig vinder
pusleunderlag præmie

Lige nu er der et pusleunderlag på vej i posten til Anja, som vandt min give away. Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg trak den heldige vinder af min give away, og nu har jeg endelig fået syet et pusleunderlag til hende. Hun havde bestilt det i drengefarver, så nu håber jeg det er “drenget” nok.

pusleunderlag åben
Pusleunderlag med lommer
Fordi stoffet er så forholdsvis spraglet, har jeg valgt at holde lommerne ensfarvet i sort. De er dog “pimpet” lidt med et prikket kantebånd.


Jeg håber du bliver glad for det Anja!

Hvis du selv har lyst til at sy en lignende underlag med lommer, har jeg lavet en vejledning som er let at følge, se mere her.

This article has 7 comments

  • Anja Reply

   Hej igen Sofie.
   Underlaget bliver brugt rigtig meget, men har erfaret at den ene lomme godt kan være lidt breder, når man som mig har en søn der bruger up and go, de er nemlig lidt breder end en alm. ble. Bare lige så du kan overveje det til en anden gang.

  • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

   Hej Anja.
   Godt at høre det bliver brugt. Ærgerligt at den ene lomme er lidt for smal, håber det kan gå alligevel. Det må jeg tager med i overvejelserne hvis jeg skal sy flere på et tidspunkt.

 1. Pingback: Kids Month - forsinkede accesories - Hyggefabrikken

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *