Små nemme babybukser
Nemme babybukser på knage

Små bløde babybukser som disse må være noget af de hurtigste at sy, og så er den en fantastisk måde at få brugt sine stofrester på. “Desværre” har Asger så mange små bukser at vi næsten ikke kan lukke skuffen i hans kommode, så det blev i stedet for et par til en gave.
Mønsteret er fra Ottobre, og jeg har før syet dem til både Magne og Asger. De er super brugbare, men jeg er dog ikke helt tilfreds med elastikløsningen, som jeg synes kunne være pænere. Næste gang tror jeg, at jeg vil sy “almindelig” ombukket rib i istedet.

Nemme babybukser smart ribdetalje
Små babybukser bred rib i taljeSmå nemme babybukser med stribet rib

This article has 1 comments

  1. Pingback: Min første syede bodystocking |

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *