Nem netshopping
Efter jeg har fået børn, er jeg virkelig begyndt at se fidussen ved internethandel. Som travl småbørnsfamilie er bare rart at spare tid der hvor man kan. Og endnu rarere at slippe for en grædende baby eller et trodsigt (undskyld selvstændigt) barn som man skal tage sig af samtidig. Derfor købte jeg også samtlige julegaver på nettet i år. Allerhelst vil jeg have det bragt til døren gratis, men det er desværre sjældent en mulighed. Skal jeg betale 50 kr. i fragt og samtidig bruge tid på at stå i kø på posthuset, så overvejer jeg ofte om det er det værd fremfor at gå ind i en fysisk butik.
 

 

Da Magne var baby lå der en Tøj og Sko tæt på os, og der købte jeg alt Magnes uldundertøj da han var baby, men også strømper og bodystockings blev indimellem købt der. Nu er alle Tøj og Sko-butikkerne lukket, og derfor skal man i Føtex eller Bilka for at få det samme tøj. Og derfor er børnenes uldundertøj denne sæson indkøbt (også på nettet) til noget dyrere priser. For jeg orker bare ikke at tage i Føtex eller Bilka, der ligger ikke nogle tæt på os og jeg synes de er så uoverskueligt store, så jeg kommer til at bruge alt for meget tid der. Men nu kan man sidde i ro og mag, og bestille tingene hjem fra Bilkas hjemmeside, og få det bragt gratis til den nærmeste Føtex, Bilka eller Netto. Det er dælme smart. Det kunne jeg godt komme til at benytte mig af i fremtiden, for vi er tilgengæld flittige besøgende i Netto. Vil man gøre livet endnu nemmere, kan man også købe en robotstøvsuger på Bilkas hjemmeside og få den bragt til den nærmeste butik.

Undertøj til drengeSmå bløde bukserUldbodystocking – Robotstøvsuger – Quilet jakke til drenge


Indlægget er sponsoreret af Bilka

This article has 2 comments

  1. Linsens Reply

    Netshopping holder bare maks med små børn! Jeg køber så meget så muligt på nettet, selv vores dagligvarer klikker jeg hjem på nemlig.com!

    • Sofie (Hyggefabrikken) Reply

      Det gør det nemlig! Jeg har også lige sendt en stor ordre afsted til nemlig.com – og glæder mig over at det ikke er mig selv der skal bære de 76 (!!) varer op til 2. sal i dag 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *