Stribede shorts med lommer

Jeg er igang med at opdatere min og børnenes sommergarderobe, og der er lidt vej igen. Men nu har Magne fået et par shorts mere, men kunne godt bruge et par eller to mere. Jeg ved af erfaring at der hurtigt kan ryge nogle stykker om dagen, da godt vejr ofte indbyder til leg med vand og sand.

Stribede shorts med lommer lommedetaljeShortsene har jeg syet fra en rest, der blev til overs da jeg syede min sweatshirt. Det er en særlig, løs og meget trevlende isoli. Jeg synes looket i det er ret fint, lidt groft i det, men den er noget sværere at arbejde med, og derfor er jeg ikke blevet helt tilfreds med resultatet.

Jeg har brugt mønsteret sporty pocket fra Ottobre, som jeg også brugte til Magnes shorts med ankere på.

This article has 1 comments

  1. Pingback: Planlægning af sommergarderoben - Hyggefabrikken

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *