Sweatshirten der skulle have været en kjole

Jeg har syet en lækker afslappet sweatshirt til mig selv i stof fra Stofdepotet. Men det var faktisk slet ikke meningen at det skulle blive til en sweatshirt. Jeg har længe haft en sweatshirtkjole i tankerne, og synes at have set andre vellykkede udgaver rundt omkring på diverse blogs syet udfra et mønster fra Stof og Stil. Så jeg indkøbte dette lækre stribede stof til formålet, og var ret høj da jeg efter en time med symaskine havde en færdig kjole til mig selv. Sådan! Altså lige indtil jeg prøvede den på, og kiggede mig selv i spejlet. Den sad perfekt over skuldrene, halsudskæringen var god, men den lignede bare en natkjole. Jeg tror det skyldtes mønsterets lidt løse pasform, det passede bare ikke godt til en kjole til mig. I stedet blev den lagt tilbage på sybordet og klippet et godt stykke af, på med et stykke rib, og så var der i stedet en god afslappet sweatshirt, og den er jeg tilfreds med. Så nu er jeg på udkig efter et lidt mere tætsiddende, men stadig casual kjolemønster.

IMG_9052Stribet sweatshirt på   Stribet sweatshirt hals

Stoffet er som nævnt fra Stofdepotet, hvor det blev beskrevet som isoli, men det er nu en ret anderledes isoli end jeg er vant til. Den er meget mere løs og grov i vævningen, og en smule ru bag på, og så flosser den helt vildt, hvilket isoli jo normalt ikke gør. Men jeg kan rigtig godt lide at den er lidt anderledes, og lidt mere “rå” i det.

This article has 2 comments

  1. Pingback: Stribede shorts med lommer - Hyggefabrikken

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *