Taske til legepladsen

Jeg har syet en taske som kan bruges til at have med på legepladsen. Magne er vild med at gå på legeplads, men jeg er træt af at alt er fyldt med sand når vi kommer hjem. Alt kan ikke reduceres med denne taske, da meget af sandet er gemt i sko og tøjfolder – og hudfolder? Men nu kan jeg fjerne sandet fra min egen taske i det mindste. Den er syet i kraftigt møbelstof, så den kan tåle at stå i en fugtig sandkasse. Jeg har syet den med bred bund, så der kan stå en spand i den. Derudover er en lille lomme med lynlås hvor sutten kan være uden at der kommer sand på.

taske til legepladsen

This article has 2 comments

  1. Mette Reply

    Hvor er den fin og sikke en god ide. Sådan en kunne vi godt bruge til samme formål 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *