Skip to content

Første forsøg med bluse med knapåbning

Jeg fortsætter lidt endnu med bluser til Magne (og har endda en mere klippet ud i sykurven). Denne bluse har ligget færdigklippet i laaaang tid, men jeg har været lidt bange for at kaste mig over den, så jeg har i stedet gået igang med de sikre (læs: nemme) projekter. Men nu skulle det være. Mønsteret er fra Ottobre, og vejledningen er på svensk. Generelt er det sjældent at jeg læser syvejledninger, og svensk sylingo er jeg bare ikke særlig stærk i. Jeg gav det et ærligt forsøg med at læse vejledningen, men forstod ikke meget, så jeg tænkte at jeg kunne freestyle det lidt i stedet. Det kom der ikke det heldigste resultat ud af, men efter at have forsøgt et par gange at gøre det om, har jeg opgivet og valgt at leve med resultatet. Magne er nok lige glad, og stoffet er fint. Den skal nok blive brugt. Men ih, hvor det irriterer mig. Jeg har endnu en liggende i samme model, og håber virkelig at knapåbningen kan blive mere vellykket på den.

Bluse med værktøj stolpeåbning og lomme Bluse med værktøj stolpeåbning og lomme

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *