Skip to content

Stribet natdragt med lynlås

Natdragt

Asger er noget af en orm på et puslebord, og særligt om aftenen når han er træt kan det være lidt af en kamp at få ham i en natdragt. Særligt dem der skal knappes hele vejen og ned. Derfor synes jeg natdragte med lynlås er helt geniale, selvom de så er mere besværlig hvis der skal skiftes ble om natten (men det skal vi heldigvis aldrig).  

Bendetalje fra natdragt

Natdragten er syet i det lækreste, blødeste stribede jersey fra Stofdepotet. Jeg tror det er rigtig lækkert at sove i.

Ben i natdragt

Natdragten har en rigtig god pasform, og jeg tror Asger skal have nogle flere af dem. Dog skal jeg nok sy i størrelsen større, da denne kun lige passer.

Asger og sengeranden

Natdragt med lidt savl på. Jeg fortryder lidt at jeg ikke var lidt grundigere med lynlåsen, så jeg havde fået et bedre look, men den generer ikke Asger, og det er jo det vigtigste. 

Hals i natdragtMønsteret er fra Ottobre 6/2012

4 Comments

  1. Hvor er den fin og god idé med lynlås, jeg må da lige tjekke det mønster ud 🙂

  2. […] flere ting. De er syet i en lækker tynd stribet jersey, som jeg også tidligere har brugt til en natdragt til Asger. For at det ikke skal minde for meget om natdragten, har jeg sat en mørkere, lidt grov, grå rib […]

  3. […] syet en ny natdragt til Asbjørn – den praktiske slags med lynlås. Jeg har tidligere syet en natdragt med lynlås dengang Asger var lille, og den var virkelig en favorit, men den er desværre på mystisk vis […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *