April har været en lidt blandet måned, både med hensyn til vejr og alt mulig andet. Når jeg sidder og kigger billederne igennem kan jeg se at vi har lavet mange hyggelig ting, og jeg ved endda at vi har endnu flere hyggelige minder som jeg ikke har taget billeder af. Og så har vi fejret bryllupsdag og i sidste weekend var vi i Malmø, men mere om det i et andet indlæg. Her er et lille udpluk af hvad vi har lavet i april.

Vi har hygget udenfor, når forårsvejret har været til det:

Asger i skraldespand aprildrengene på legepladsenbalancegang aprilDSC_2109

Drengene har været fuldstændig optaget af Lego. Magne er begyndt at have en box med Lego med sig, selv på kortere turer, for som han siger “Jeg er jo så vild med at bygge med Lego”. Lige i øjeblikket er han især optaget af at bygge ting selv, og hans mange fantasifulde kreationer fylder godt op på værelset – og vi er næsten ved at løbe tør for Lego-klodser, heldigvis kan det jo nemt splittes ad igen. Det er så hyggeligt at høre alle hans små historier om de ting han bygger, som ofte har mange flere funktioner indbygget end man lige umiddelbart kan se.Lego Magne aprilAsger aprilOg så har drengene nydt hinandens selskab og begynder virkelig at være gode til at lege sammen – det er så hyggeligt at være vidne tilDSC_2100asger og magne i seng aprilVi har også hygget os, og fået masser af gode lækkerier, nogle af dem har fundet vej til bloggen (se fx. morgenmadscookies eller de sunde romkugler). Bananisene var også et stort hit – og de er bestilt igen. Og så har vi drukket varm kakao med skumfiduser sidst i april (for det var det pludselig vejr til) og læst i nye Star Wars-bøger fra biblioteket.
fredagshygge bakke aprilfredagshygge aprilVarm kakaoDSC_2103

Og Asger og jeg har lavet perleplader i forårssolenasger laver perler april forårslys april

..og Asger har slappet af – og er begyndt at droppe middagsluren herhjemme

Asger sover aprilasger sovehygge aprilVenter på magne ved børnehavebussen

I morgen står der maj på kalenderen, og så er der en måned til at jeg afleverer speciale! (GISP!) Tiden bliver nok mere sparsom jo tættere vi kommer på juni, men jeg håber alligevel at få lidt tid til symaskinen og bloggen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *