Bloggen er flyttet til sin egen side, men ellers er alt ved det gamle, og jeg håber at kunne fortsætte bloggeriet derfra hvor jeg slap engang i november. Pludselig gik bloggen bare i stå. Det var ikke en planlagt pause, men udviklede sig til at være en god mulighed for at stoppe op og tænke over hvad jeg ville med bloggen. Når der ellers har været stille på bloggen, har det været fordi jeg ikke har haft tid til hverken det kreative eller til at skrive indlæg. Men i november da bloggen gik i stå, bugnede mit skrivebord samtidig med færdige projekter som skulle fotograferes inden de kunne komme på bloggen. Men når jeg havde en ledig stund ville jeg hellere sætte mig ved symaskinen end at fotografere halvkedelige billeder i november gråvejret. Og da det pludselig var uger siden sidste indlæg, og så måneder virkede det sværere at vende “tilbage”. Derfor udnyttede jeg pausen til at gøre noget jeg længe har tænkt på, nemlig at flytte bloggen til mit eget domæne. Selve flytningen var meget nem, og burde være gjort for længst, for det største arbejde var at næsten alle billeder skulle lægges manuelt ind i indlæggene på ny. Jeg fifler stadig lidt med design og opsætning, men nu er den klar til at blogge fra, og jeg håber I stadig har lyst til at læse med.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *