Hættebluse designet af en seksårig

Magne faldt over en hættebluse i et Ottobre Design-blad, og bestilte straks en magen til. Bortset fra at han ville have stof med mexikanske kranier i hætte og lommer. Trykknapper blev også udskiftet med store jeansknapper. Han er selv ovenud tilfreds, og jeg tror vi kommer til at bruge den rigtig meget, da den er nem hurtig at tage udenpå det andet tøj.

Asger har bestilt en magen til, bortset fra at komme stoffet i lommerne og hætten ikke skal være kranier, men nuttede dyr – naturligvis. Så jeg må prøve at skalere mønsteret ned.

Jeg har forsøgt mig med en pænere afslutning i nakken, som giver det et mere lækkert look.

Lommer med kranier og lynlås til alle de vigtige ting.

This article has 2 comments

  1. Ingrid Reply

    Ser rigtig fint ud, det du laver. Kan forstå du er rigtig glad for Ottobre mønstre,derfor får jeg også lyst til at prøve dem. Køber du dem i abbonement og hvis, hvad er portoen så?

    • Sofie Sol Reply

      Hej Ingrid. Jeg synes Ottobre laver nogle rigtig gode mønstre. God pasform, flot design og for det mest nemt at gå til. Jeg har ikke abonnement, men overvejer at få det 😊 Der er en vis rotation i mønstrene, så jeg synes ikke jeg har brug for hvert blad. Jeg låner som regel på biblioteket eller køber bladene hvis der er flere modeller i som jeg gerne vil afprøve. Jeg plejer at købe i en online stofbutik eller kiosk (som sparrer du portoen).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *