Hvem vil have en kjole?

Første projekt fra sykurven, var at få syet delene til denne kjole færdige. De har ligget der længe, til gengæld tog det kun en middagslurstid at få kjolen færdig. Og den er blevet ganske fin. Jeg må have været ret præcis da jeg klippede stoffet ud i sin tid, for striberne passer perfekt sammen. Derfor var skuffelsen stor da jeg prøvede den, og den var alt for stor til mig. Jeg ved ikke hvad der er gået galt, men for at få det til en brugbar kjole, ville jeg være nødt til at starte helt forfra. Så i stedet vil jeg finde nogle der lidt større end mig (jeg er en str. 34-36), som forhåbentligt kan få glæde af kjolen. Heldigvis er stoffet arvet, så den har ikke kostet mig noget.

 

This article has 2 comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *