Uro af gamle grene

 

Magne er en rigtig tingfinder, og når han kommer hjem fra børnehave har han ofte lommerne fylde af kapsler, slebne glasskår, små sten og andre skatte – og så er rygsækken fyldt med grene. Grenene videregiver han tit som gaver til mig, og selvom jeg bestemt er glad for tanken bag, så har jeg ikke så meget at bruge alle de grene til som langsomt, men sikkert fylder mit skrivebord op. Så forleden dag lavede Magne og jeg denne enkle uro sammen. Magne stod for designet, valgte snore, perler og pompomer, trak selv pompomer og perler på snor, mens jeg bandt snorene på grenene, som også var nøje udvalgt af Magne. Nu hænger den og svæver over Magnes seng, og i al sin enkelhed er den ganske fin, særligt med tanke på at det (næsten) er Magnes eget værk, og han er så stolt af den.

Grene uro

Uroen over Magnes seng

Inspirationen har jeg fundet her, selvom vores version er knap så poleret og gennemført.

This article has 3 comments

  1. Pia Reply

    Sikke en god ide! Det vil jeg da huske næste gang Mathias giver mig nogle grene 🙂

    • Sofie Sol Reply

      Ja, jeg var også glad for at grenene endelig kunne bruges til noget (og ikke kun smugle dem ned i skraldespanden), og Magne er så stolt af den, og har planer om at laver flere til hele familien 🙂 Godt du kunne bruge idéen.

  2. Pingback: Maritimt sommersæt #2 - Hyggefabrikken

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *