Instragram – hvem skal jeg følge?

Jeg har fået ny telefon, af den smarte slags. Og det var også meget tiltrængt, min gamle havde holdt ud i fire år, og de sidste tre år har jeg været træt af den. Den var ikke bare langsom til at gå på nettet, men også til basale ting som at åbne og skrive sms’er kunne tage en evighed. Til sidst kunne jeg næsten ikke høre modtagerne når jeg snakkede i telefon, og så var der ikke nogen vej udenom længere. Jeg er bare ikke god til at bruge så mange penge, og slet ikke på mig selv. Heldigvis havde min mand lagt lidt penge til side løbende til telefonen – måske var han træt at høre mit evindelig brok. Og nu er den her, og hold op det er skønt med en telefon der bare virker, tager gode billeder og som kan gå hurtigt på nettet. Jeg fornemmer dog at det godt kunne blive endnu en tidsrøver, og i mangel af selvindsigt har jeg derfor også oprettet en Instragram-konto, da det nu er muligt (bedre sent end aldrig). Jeg har stadig ikke helt fundet ud af hvad jeg skal bruge app’en til, men jeg fornemmer at mange bloggere er rykket derover, og jeg synes det er så hyggeligt og inspirerende at følge med i andres syslerier. Men hvem skal jeg følge derinde? Hvem følger I? Og er der nogen I kan anbefale? Kom gerne med alle jeres gode råd 🙂

This article has 2 comments

 1. Line Reply

  ja mig har du jo fundet derinde;)
  Jeg startede med at finde nogle af dem jeg godt kan lide at følge i blogland, herefter fandt jeg flere ved at kigge på hvem de så fulgte.
  Jeg har også fundet mange ved at søge på # (hashtags), som fx. #sysysy.
  God fornøjelse med IG og ja du har ret, det er en tidsrøver;)

  • Sofie Sol Reply

   Ja, Line dig fandt jeg hurtigt for jeg netop har savnet at følge med på din blog 🙂 Jeg må søge rundt efter lidt flere bloggere, men det er svært lige at finde ud af hvad de forskellige hedder derinde.
   Jeg har også fundet lidt ved at kigge på #sysysy (hvor er det egentlig ikke bare #sy?).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *